Život slavnih

Vjenčao se Željko Joksimović

Lifestyle / Flash | 14. 09. 2014. u 20:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željko Joksimović i njegova supruga Jovana, poslije 20 mjeseci, pošto su izgovorili sudbonosno da na Maldivima, vjenčali su se i po crkvenim običajima. Vjenčanje je održano u staroj crkvi Aleksandar Nevski na Dorćolu u Beogradu.

Mlada je nosila dugu bijelu vjenčanicu sa velom, dok je Željko u elegantnom odijelu uz sebe imao i njihovog sina Kostu, kojeg su roditelji obukli u odijelce ukrašeno crnom leptir mašnom.

Mnogobrojne zvanice koje su izostale sa crkvenog vjenčanja prstizale su u elitni restoran gdje je nastavljeno slavlje. Među prvima je stigao Raka Marić, Ivan i Goran Karić, voditeljica Maja Žeželj u pratnji supruga, kao i Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelković Kemiš, piše 'Blic'.

Za njima su ubrzo došli mladenci sa sinom Kostom i parkirali su se tik uz ulaz, a osiguranje ih je velikom bijelom zavjesom zaklanjalo kako ih paparazzi ne bi slikali. Među zvanicama su bili i Lepa Brena, Čedo Jovanović, Željko Samardžić, Srđan Predojević sa suprugom, Dejan Matić i mnogi drugi.

Kako su neki mediji naveli, svadbeno veselje je mladence koštalo više od 25.000 eura, jer su se odlučili za jedan od najelitnijih restorana u Beogradu, skupe toalete, i najskuplju dekoraciju, navodi 'Alo'.

Kopirati
Drag cursor here to close