Istraživanje

Više od 30% muškaraca glumi orgazme

Lifestyle / Seksualnost | 18. 07. 2014. u 22:26 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odavno je poznato da su žene naizgled rođene s magisterijem iz glumljenja orgazma. To im jednostavno prirodno dođe. Dobro, ne svima. Ali 99% njih. No dosad se žene bar nisu trebale brinuti da isto čine i njihovi muški partneri... ali stvari se mijenjaju.

Nova istraživanja pokazuju da više od 30% muškaraca danas također glumi orgazme, što znači, za sve koje čitaju a dijele postelju s muškarcem, pripazite vara li vas u spavaćoj sobi.

Očito pitanje koje se nameće odmah jest: kako? Vrlo je teško ne primjetiti kariku, tj. spermu koja nedostaje. No muškarci su se snašli. Ako tijekom peneteracije nije korišten prezervativ, nema ni potrebe za objašnjenjem, a ako je ipak korišten i taj oblik zaštite, muškarci ga se brzo rješavaju, prije nego što uključena stranka uspije shvatiti da je prezervativ prazan.

Istraživanje, koje je u New Yorku proveo Time Out New York (doslovno zaustavljajući i ispitujući muškarce na ulici), pokazalo je da 30.6% muškaraca glumi u spavaćoj sobi, a navodno i brojna druga istraživanja diljem SAD-a potvrđuju navedene rezultate.

Pitanje je samo jesu li i s ove strane Atlantskog oceana muškarci jednako talentirani za glumu, ili se još možemo tješiti da su Amerikanci tek iznimka.

Kopirati
Drag cursor here to close