tabu

Više od 15, manje od 7: Seksualno (ne)iskustvo zadržite za sebe

Lifestyle / Flash | 27. 03. 2015. u 08:58 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Preko 50 posto muškaraca i žena smatrat će nekog promiskuitetnim ako je imao više od 15 seksualnih partnera, a čini se kako je ta sama brojka problematična, jer će većina žena na primjer muškarca koji je imao manje od sedam  partnerica, smatrati seksualno neiskusnim. 

Stručnjaci za veze savjetuju novopečenim parovima da izbjegavaju to pitanje, prvenstveno jer ono može biti izvor nesigurnosti i ljubomore u vezi, a ni po čemu ne utječe na njezinu budućnost.

I dok još uvijek važi ona izreka da će muškarci obično pretjerati sa brojkom kako bi ispali veći frajeri, a žene je smanjiti, činjenica je kako je danas društveno prihvatljiviji veći broj partnera nego što je to bilo prije 20 godina.

Oko 40 posto žena i muškaraca bi voljelo znati taj podatak, ali strahuju kako će to utjecati na njihovu vezu. Ipak, žene su te koje će prije postaviti to neugodno pitanje nego muškarci, prenosi BUKA.

U istraživanju Elite Dailyja parovi koji su u vezi otkrivali su jedno drugom broj seksualnih partnera, a bilo je raznih reakcija.

Kopirati
Drag cursor here to close