promijenite navike

Višak kilograma, alkohol i fizička neaktivnost mogu biti uzrok erektilne disfunkcije

Lifestyle / Flash | 26. 11. 2015. u 09:54 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema novoj studiji objavljenoj u magazinu Journal of Sexual Medicine, višak kilograma, alkohol i fizička neaktivnost može biti uzrok erektilne disfunkcije kod puno muškaraca, a vi možete pomoći vašem partneru tako što ćete mu ukazati na neke greške koje on ponavlja, a u rezultati tih navika ostavljaju nezadovoljne i njega i vas.

Ordinacija.hr vam donosi listu od 4 faktora koji mogu utjecati na nemogućnost postizanja erekcije, a mogu se promijeniti:

1. Višak kilograma
Održavanjem zdravog indeksa tjelesne mase možete doskočiti ovom problemu. Muškarci koji su pretili imaju puno nižu razinu testosterona koji, očito, igra veliku ulogu za seksualnu funkciju. Iz tog razloga predložite svom muškarcu da promijeni način prehrane i izgubi višak kilograma, prenosi womenshelath.com

2. Nedovoljno sna
Ukoliko vam nedostaje njegova jutarnja erekcija, a primijetili ste da nedovoljno spava, vaš muškarac mora mijenjati navike. Baš poput viška kilograma, i nedostatak sna utječe na nepostizanje erekcije.

3. Fizička aktivnost
Već smo pisali o tome kako vam tjelesna aktivnost može pomoći da budete bolje ljubavnice, a to isto vrijedi i za muškarce. Predložite partneru da bude aktivniji te mu objasnite da će se osjećati puno bolje nakon svakog treninga, a baš poput mišića i njegova želja za seksom će rasti!

4. Alkohol
Iznenađujuće, ali prema nekim istraživanjima malo alkohola može muškarcu pomoći da se opusti i bude raspoloženiji za seks, no nemojte mu dozvoliti da pretjeruje. Postići erekciju u stanju pijanstva je skoro nemoguće, a pretjerana konzumacija može izazvati velik broj fizičkih i psihičkih problema spram kojih nemogućnost postizanja erekcije ne predstavlja veliku brigu. Oprezno s alkoholom!

Kopirati
Drag cursor here to close