Hello

[VIDEO] Psyja s vrha ljestvica 'skinuo' 63-godišnji pjevač

Lifestyle / Flash | 26. 04. 2013. u 07:18 Z.S

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Južnokorejskog rappera Psyja, čiji je posljednji video "Gentleman" po popularnosti na internetu krenuo putem njegovog prvog globalnog megahita "Gangnam Style", s vrha glazbenih ljestvica u njegovoj domovini potisnuo je 63-godišnji pjevač lakih melodija.

Gangnam Style, koji drže rekord YouTubea s 1,5 milijarde prikaza, katapultirao je Južnokorejca sa sunčanim naočalama i kričavom odjećom među svjetske zvijezde i učinio ga najpoznatijim licem korejske pop glazbe.

No Cho Yong-pil, prisutan od 1975. na korejskoj pop sceni sa svojom elektroničkom glazbom i baladama, preuzeo je prvo mjesto ljestvica s pjesmom Bounce, po dnevnim i tjednim ljestvicama Navera, vodećeg južnokorejskog internetskog portala.

Obožavatelji su početkom tjedna u redovima čekali kako bi kupili Hello, Choov prvi album u deset godina a na koncertu u utorak napunili stadion.

Choove pjesme zauzele su prvih deset mjesta na dnevnim ljestvicama i izgurale Gentlemana na 13. mjesto a na tjednim se listama Psy morao zadovoljiti drugim mjestom.

Psy je novinarima rekao da za veterana korejskog popa osjeća isključivo poštovanje.

Kopirati
Drag cursor here to close