Red Bull RapLika 2017

VIDEO | Regionalni hip hop spektakl u Tuzli

Kultura / Glazba | 27. 04. 2017. u 13:33 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kvalifikacije u sve tri države sudionice Red Bull RapLike 2017 su okončane i odabrani su sudionici regionalnog finala, koji će se 20. svibnja boriti za naslov kralja freestylea. A konačno je otkrivena i lokacija ovog hip hop spektakla: Soni trg u Tuzli, rap prijestonici BiH.

Detalji završnice najvećeg regionalnog hip hop natjecanja su poznati: osam najboljih freestyle repera u regiji suočit će se u subotu 20. svibnja na Sonom trgu, omiljenom okupljalištu mladih u ''Gradu soli''. U verbalnim dvobojima 1-na-1, oni će se boriti za prestižnu titulu pobjednika Red Bull RapLike 2017 i krunu najboljeg regionalnog freestylera.

Kroz državne kvalifikacije, svoja mjesta u finalu su izborili Arot i MC Nuha (BiH), VeB i Samuraj Krek (Srbija), te Sultan i Krljo (Hrvatska). Posebnu pozivnicu žirija zaslužio je Mali Princ (Srbija), a popis natjecatelja zaokružuje Darko Richter, pobjednik bh. izdanja Red Bull RapLike 2016.

Pored lokacije i natjecanja, poznate su i ostale pojedinosti.

U žiriju će sjediti sudačka petorka koju čine zvučna imena: Brano (Dubioza Kolektiv), Frenkie, Grasshopper, Toza (Rap Skillz), te frankfurtski reper Ćelo (Azzlackz). Host će biti popularna Sajsi MC, a za glazbenu podršku zadužen je DJ Soul. Event počinje u 17.00 sati, uz besplatan ulaz.

U videu pogledajte kako domaćini, Frenkie i DJ Soul, najavljuju regionalni hip hop spektakl u Tuzli.

Kopirati
Drag cursor here to close