VIDEO | Poslušajte kako zvuči kad klapa obradi popularni rock hit
The show must go on
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 17:33
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Klapa Cambi queen
0

Klapa Cambi najavila početak novog projekta – objavljen je prvi uradak ''The show must go on'' na njihov način

Klapa Cambi iz Splita upravo je objavila video uradak, obradu pjesme „THE SHOW MUST GO ON“ grupe Queen kao početak novog projekta - obrade svjetskih hitova.

Autori videa su Vojan Koceić („PILOT STUDIO“), a autor obrade pjesme je član klape Joško Tranfić.

Iza klape je uspješna koncertna godina. Održano je mnogo izvrsnih nastupa među kojima ističemo : više od 10.000,00 ljudi ispunilo je Peristil i sve pristupne ulice do Peristila na kom se koncert klape održavao, koncert na Tvrđavi Sv. Mihovil Šibeniku, tradicionalni koncert humanitarnog karaktera u Hrvatskom narodnom kazalištu Split čiji cjelokupni prihod uvijek bude doniran u korist KBC Split, prednovogodišnji u Dvorani hotela Royal, Opatija. Nakon više od 10 godina rasprodana je dvorana SC Gripe u Splitu, upravo samostalnim koncertom klape Cambi, a 14. 06 2017. klapa je održala samostalni koncert u zagrebačkoj Šalati

Novim projektom, klapa se želi afirmirat ina stranom glazbenom tržištu te je u tom cilju potpisala ugovor sa njemačkom agencijom, istaknutom na svjetskoj glazbenoj sceni, a koja će ovaj i sve buduće glazbene video uratke promovirati na mnogim relevantnim internetskim kanalima.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.