Solo album

VIDEO | Mile Kekin odmara od Hladnog piva

Lifestyle / Flash | 26. 04. 2017. u 07:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mile Kekin ovih dana završava solo pjesmu "Reno 4" koja će biti dio novog autorskog materijala kojeg planira objaviti na samostalnom albumu krajem ove godine, objavio je portal Muzika.

Prva pjesma koju predstavlja je autobiografska jer radi se o njegovom prvom automobilu pa ju je i nazvao po njemu: "Odlučio sam da 'Reno 4' bude prvi singl jer to i je pjesma o prvim odraslim koracima, o prvoj ozbiljnoj vezi i o prvom autu koji je samo tvoj i ničiji. Vrijeme radnje je prva godina faksa kad sam između predavanja bježao u studio snimiti vokal za 'Džinovski', prvi album Hladnog piva" rekao je Mile i dodao:

"Nikad se nisam pretjerano palio na automobil kao na statusni simbol, ali kad živiš na debeloj periferiji na vrhu brda naučiš cijeniti pouzdana kola. Prvih par stihova napisano je prije više od deset godina. Imao sam samo prvu scenu filma i nisam znao kuda dalje. Trebalo mi je više od desetljeća da ponovno naletim na taj Olympusov diktafon i da shvatim da je to zapravo moj film i da sve što trebam jest ispričati svoju priču i ništa više", rekao je Kekin.

Kekin je 2001. pod imenom Mile i putnici objavio solo album "U dva oka", a krajem prošle godine u razgovoru za Muzika.hr objasnio je kako će album zvučati: "Bit će na tragu nekakav hommage svim akustičnim izvođačima koje sam cijenio i koje cijenim, koji su isto utjecali na mene. Osim te punk strane, ljudi koji me bolje poznaju znaju da sam uvijek volio Boba Dylana, Toma Waitsa, puno countrya, blues i tako dalje. Tako da ću napraviti album na kojemu će se više osjetiti ti neki drugi utjecaji."

Kopirati
Drag cursor here to close