Mlada Neumljanka

VIDEO | Marija Previšić: Mlada Neumljanka s jedinstvenim glazbenim talentom

Lifestyle / Flash | 20. 07. 2017. u 12:46 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marija Previšić, četrnaestogodišnjakinja iz Neuma pobijedila je na nedavno održanom glazbenom natjecanju ''Glas Neretve'' u Metkoviću.

Na metkovačkom natjecanju u žiriju kojega su sačinjavali Marija Jerković, Zrinka Boras i Marko Mustapić prvo mjesto osvojila je s pjesmom ''Don’t you remember''.

Marija, koja za Bljesak.info otkriva kako na natjecanju na kojega se prijavila iz zabave, pobjedom je ostala veoma iznenađena.

''Ovoj se pobjedi nisam toliko ni nadala jer je bilo dosta dobrih pjevača, a na svako natjecanje prvenstveno idem radi zabave, ali je ipak osjećaj pobjede neopisivo iskustvo'', tvrdi Marija.

Iako je odluku za natjecanje donijela sama, prijavu je očekivano prihvatila njezina obitelj, koja je kako tvrdi, redovito prati na svim nastupima. Treme prije nastupa je ipak bilo.

''Trema je uvijek prisutna, čak i kod profesionalnih pjevača. Ja bi to nazvala više kao pozitivna trema i uzbuđenje jer je opet najbitnije publici pjesmu iznijeti s osmjehom na licu'', priznaje Marija.

Neumljanka koja nastupom u susjednom Metkoviću postala veleposlanicom morskog bh. bisera, tvrdi kako će skromni nagradni fond kojega je dobila potrošiti s prijateljima, ali planira i dalje sudjelovati na sličnim glazbenim natjecanjima.

Članica je i dječje klape ''Tiha luka'' iz Neuma, tako da joj svijetla pozornice nisu od prije strana.

''U klapi mi je prije svega jako zabavno jer imam odlične prijatelje, lijepo se družimo, a i putujemo na mnogobrojne nastupe diljem Hrvatske s našim voditeljem Mariom Soldom koji nam je velika podrška u svemu'', ponosno ističe Marija.

Soldo je, pak, istaknuo kako ga pobjeda nije iznenadila.

''Nisam ni sumnjao u ovo malo vrckavo stvorenje, bravo Marija, lijepo je raditi s nekim tko ima talenta'', objavio je na Facebooku voditelj klape Mario Soldo.

Kopirati
Drag cursor here to close