Najavljujemo

Veliko rođendansko slavlje u Lucullusu!

Lifestyle / Putujte s nama | 24. 11. 2015. u 22:23 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularno mostarsko klupsko odredište Lucullus Music Bar ovog vikenda slavi prvi rođendan i priprema dvostruku zabavu.

Poznati mostarski glumci Velimir Njirić Pšeničnik i Miro Barnjak u petak će u 21 sat kazališne daske zamijeniti podestom u Lucullusu na kojemu će odigrati popularnu predstavu Rodijaci. Riječ je o komediji u kojoj Pšeničnik Njirić i Barnjak igraju Matišu i Stipana, gastarbajtere koji na duhovit način oslikavaju vrijeme u kojem živimo.

''Ovo je predstava tijekom koje se može nasmijati, ali ona nam ujedno daje i teme za razmišljanje. Predstava Rodijaci je slika i studija jednog mentaliteta i karaktera'', rekao je Njirić uoči nastupa u Lucullus Music Baru.

Na sam rođendan publiku će od 21 do 23 sata zabavljati grupa Sirius iz Čapljine koja je predvođena vokalom mlade i talentirane Gorane Nikolić. Ova pjevačica višestruka je dobitnica glazbenih nagrada među kojima se izdvajaju ''In Site 2010 - Recording Star'' te WHF 2012. na kojemu se predstavila vlastitom pjesmom.

Podsjetimo, Lucullus Music Bar u godinu dana, koliko je otvoren, svakog vikenda ugošćavao je glazbenike iz Mostara, ali i cijele Hercegovine, koji njeguju žanrove poput rocka, popa i jazza. Iz bara posebno ističu  nastup Ibrice Jusica za Valentinovo koji je izazvao veliko zanimanje publike, ali i lokalnih medija.

Kopirati
Drag cursor here to close