Uz goste iznenađenja

Veliki koncert Željka Joksimovića 27. prosinca u Širokom Brijegu

Lifestyle / Flash | 16. 11. 2014. u 15:37 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki koncert u Širokom Brijegu održat će jedan od najpopularnijih pjevača u regiji Željko Joksimović! Koncert će se održati u dvorani Pecara, u subotu 27. prosinca 2014. godine.

Radi se o velikom koncertu Joksimovića koji će nastupiti s gostom ili pak gostima iznenađenja, a sve će to biti lagano zagrijavanja Hercegovaca za doček Nove Godine, potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz agencije PRimera.

Na Eurosongu 2004. godine Željko Joksimović predstavljao je Srbiju i Crnu Goru s pjesmom ”Lane moje” te je osvojio odlično drugo mjesto, a upravo ga je taj uspjeh donio veliki polet u karijeri.

Jedan je od najpopularnijih pjevača na Balkanu. Skladao je nekoliko pjesama glazbenicima s prostora bivše države koji su nastupali na Eurosongu, a izdvajamo skladbu ”Lejla” koja je Hari Mata Hariju i Bosni i Hercegovini donijela treće mjesto na Eurosongu 2006. godine.

Ulaznice će se u pretprodaji moći kupiti sredinom sljedećeg tjedna, a prvih 600 ulaznica prodavat će se po nižim cijenama: Parter 12 KM i Tribine 17 KM.

Generalni pokrovitelj koncerta je HT Eronet.

Kopirati
Drag cursor here to close