Nagrade

Van Gogh u utrci za nagradu MTV Best Adria act

Kultura / Glazba | 18. 09. 2014. u 11:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Beogradski rock bend i jedan od najpopularnijih bendova na prostoru regije, Van Gogh, ponovno je u utrci za nagradu MTV Best Adria Act.

Van Gogh je već jednom, 2007. godine osvojio ovu najprestižniju nagradu u glazbi, a sada će se u utrci naći rame uz rame sa bendovima 'Vatra', 'Punčke', 'Gramatik', te 'Who See' koji je zahvaljujući glasovima publike osvojio Wild Card nominaciju kao peti izvođač u ovoj konkurenciji.

Dodjela europskih MTV glazbenih nagrada održat će se u nedjelju, 9. studenog u 21 sat, i prenosit će se uživo iz dvorane The Hydro u Glasgowu. Glasanje u ovoj kategoriji na mtvema.com trajat će do 22. listopada. Tada će dobitnik ovog priznanja nastaviti svoju borbu za MTV Worldwide Act nagradu.

"Ponosni smo! Poslije već jednom osvojenog najprestižnijeg priznanja u glazbi, čast nam je da smo po drugi put nominirani za Best MTV Adria Act 2014. Ova činjenica motivira nas da u što boljem svjetlu razvijemo zastavu rock glazbe i opravdamo očekivanja svih naših fanova, bez čije podrške ova nominacija neće dobiti krunu! Čestitamo svim nominiranim kolegama", kažu članovi Van Gogha.

Za Van Gohg, fanovi mogu glasati do 22. listopada, navedeno je iz MTV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close