podrška

Uz Damira Belju: Fadil Novalić na snimanju filma o hajduku Mijatu Tomiću

Lifestyle / Flash | 23. 05. 2016. u 18:09 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snimanje filma o hajduku Mijatu Tomiću ide po planu, a ovih dana filmska ekipa se nalazi na planini Čvrsnici kod Hajdučkih vrata, na 2000 metara nadmorske visine.

Ranije najavljenoj glumačkoj ekipi, pridružio se i profesionalni  boksač Damir Beljo kojeg ćemo imati priliku vidjeti u ulozi Malog Marijana. Uz Belju, filmski set posjetio je i premijer FBiH Fadil Novalić koji je za ovaj projekt, kako ističu organizatori, imao samo riječi hvale i podrške.

‘’Okupila se cijela Mijatova družina. Uz rad i trud lijepo smo se družili, bilo je i pjesme. Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su jučer na bilo koji način sudjelovali i veeeeliko hvala svim našim glumcima, posramio bi se i Brad Pitt da ih je vidio na setu. Između svih njih najteže je, zasigurno bilo Damiru Belji, ima malu bebu i uopće nije spavao, ali je lik Malog Marijana savršeno odglumio.

Velik broj planinara iz cijele države je bio gore i uživali su s nama na setu,čak i premijer Federacije, Fadil Novalić, od kojeg smo dobili sve pohvale i podršku’’, istaknuli su na svojoj Facebook stranici bračni par Perić iz Tomislavgrada koji su ujedno i glavni i odgovorni ‘krivci’ za realizaciju ovog projekta.

Kopirati
Drag cursor here to close