Za gamere

Uskoro na tržištu novi Need for Speed

Lifestyle / Flash | 25. 05. 2015. u 16:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sada je i službeno, nova verzija Need For Speed igre dolazi, a koliko se može vidjeti Underground filozofija je nastavljena. Mediji ne navode hoće li je nazvati Underground 3, ili drugačije, ali akcija se događa noću, poslije kiše i vodi nas u stara dobra vremena kada je Underground polako osvajao tržište.

Na službenom siteu, EA je objavio da će ovaj nastavak biti svjež početak za NFS. Underground i Underground 2 su bez sumnje bili najbolji nastavci u ovoj franšizi i ukoliko razvojni tim odluči iskoristiti ovo ime, morat će se dosta pomučiti da pristignu slavu ovih dijelova.

Automobil koji je prebrzo kreće u traileru vam ne dozvoljava da dobro vidite detalje, ali opis videa kaže da je igra "iskustvo u vožnji i akciji koje ujedinjuje kulturu brzine". Primjetan je uticaj Japana i njihove "ulične kulture utrka". Pored bijelog Mustanga, svi automobili u traileru imaju detalje iz JDM-a: Rozi 180SX, RWB zeleni 964, KPCG-10 Gt-R Skyline i FR-S, ili GT86.

U opisu se također navodi da "nova NFS igra dolazi sa visokim nivoom personalizacije, autentičnom urbanom automobilskom kulturom, otvorenim svijetom, kao i naracijom koja vas vuče kroz igru", prenosi AutoExclusive.

Pored toga, jasno je vidljiv Speedhunters logo na zadnjem točku Porsche-a, što znači da će igra sigurno imati autentičnu atmosferu i automobile. Posljednji put kada je viđen logo Speedhuntersa je bilo u Shift 2, koji je bio loš u personalizaciji vozila i unapređivanju motora, ali je utrkivanje bilo "legalno", na stazi. Prisutnost policije u traileru govori da će ova igra ipak biti daleko zabavnija od vožnje krugova po stazi.

Kopirati
Drag cursor here to close