Bivši Beatlesovac

Uskoro izlazi novi album Ringo Starra

Lifestyle / Flash | 30. 01. 2015. u 16:53 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši bubnjar Beatlesa izdat će 31. ožujka 18. po redu solo album pod nazivom "Postcards From Paradise".

Album će izaći će nekoliko tjedana nakon njegove turneje po Sjevernoj i Južnoj Americi i par tjedana prije nego što će Beatlesovac biti primljen u Kuću slavnih Rock 'n' rolla 18. travnja. Starr će u Kući dobiti nagradu za glazbenu izvrsnost.

Među pjesmama koje će se naći na albumu je "Island in the Sun", prva koju je napisao sa svojim bendom All-Starr Bandom - Steveom Lukatherom, Toddom Rundgrenom, Greggom Roliem, Richardom Pageom, Warrenom Hamom i Greggom Bissonetteom, kao i pjesme na kojima gostuju brojni njegovi slavni prijatelji.

"Ukoliko snimam, a vi ste u gradu, svratite, bit ćete na albumu", pisalo je u priopćenju. Tako će, među ostalima, na albumu gostovati i Joe Walsh, Dave Stewart, Richard Marx, Peter Frampton i Glen Ballard.

Na upit Rolling Stonea šta mu znači ulazak u Kuću, rekao je da "to znači priznanje". Dodao je da je uzbuđen zbog toga što će se pridružiti društvu svojih bivših kolega iz benda. "Napokon, sva četvorica smo u Kući slavnih Rock 'n' rolla iako smo bili najveća pop grupa u zemlji", rekao je.

Također, istaknuo je da neće svirati na ceremoniji, samo u slučaju da Paul McCartney preuzme inicijativu i dovede ga na pozornicu.

Kopirati
Drag cursor here to close