Sarajevo

Uhvatio djevojku s ljubavnikom u Audiju kojeg joj je poklonio

Lifestyle / Flash | 06. 05. 2015. u 15:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubomorni mladić koji je prekjučer bjesomučno vozio sarajevskim ulicama jureći svoju djevojku koju je prethodno zatekao s ljubavnikom u njenom vozilu Audi jeste Muhamed B. iz Hadžića, saznaje Dnevni avaz iz izvora bliskih MUP-u KS.

Kako piše Avaz, Muhamed B. svojoj djevojci Saneli H. kupio je automobil u kojem ju je kasnije zatekao u vrelom zagrljaju s ljubavnikom Anesom S. Na saslušanju u policiji navodno je rekao da je krenuo kod nje nakon što mu se ona prethodno nije javljala.

Kada je stigao pred njenu kuću u naselju Pofalići, zatekao ju je u Audiju s ljubavnikom, nakon čega je svojim terencem Volkswagen Touareg krenuo na njih. Ljubavnici su se dali u paničan bijeg, ali on nije odustajao od potjere, želeći dijeliti pravdu svojim rukama.

Tijekom potjere sarajevskim ulicama Muhamed B. je oštetio više automobila, a ljubavnici su uspjeli umaći na sigurno nakon što mu je policija u naselju Velešići prepriječila put, piše Dnevni avaz.

Protiv ljubomornog Sarajlije MUP KS će pokrenuti prijavu zbog nanošenje materijalne štete i ugrožavanja sigurnosti u prometu.

Kopirati
Drag cursor here to close