Bizaran slučaj

Uhićen jer nije vratio VHS kazetu koju je posudio prije 14 godina

Lifestyle / Flash | 27. 03. 2016. u 11:09 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog razbijenog stražnjeg svjetla policija je nedavno zaustavila automobil Jamesa Meyersa iz Concorda dok je vozio kćer u školu, no nakon pregleda dokumenta pokazalo se kako protiv njega već godinama postoji nalog za uhićenjem.

''Gospodine, ne znam kako bih vam to rekao, ali postoji nalog za vašim uhićenjem iz 2002. godine'', šokirao je policajac Meyersa, a još je veći šok uslijedio nakon što je saznao razlog zbog kojeg je protiv njega raspisan nalog za uhićenjem – nije vratio VHS kazetu u videoteku.

On je još 2002. godine u videoteci posudio film ''Freddie Got Fingered'' kojeg nikada nije vratio (videoteka je u međuvremenu, naravno, zatvorena) zbog čega je propisana kazna oko 200 dolara.

Policajac koji ga je zaustavio rekao mu je da može prvo odvesti kćer do škole te da nakon toga dođe u policijsku postaju, a kada je došao u postaju Meyers je vjerojatno očekivao kako će uz par osmijeha brzo riješiti ovaj problem, no umjesto osmjeha stavili su mu lisice i odveli ga na sud za prekršaje.

Na sudu će se ponovno morati pojaviti krajem sljedećeg mjeseca kada će morati odgovarati zbog ovog prekršaja, a nakon što je glavni glumac ovog filma Tom Green na Twitteru saznao za ovaj slučaj, rekao je da će on platiti kaznu, ako je cifra zaista oko 200 dolara.

Meyers je ostao prilično šokiran cijelom situacijom te je kritizirao policiju koja vrijeme troši na ovakve nevažne stvari – ''sat vremena koji su policajci bili sa mnom i još sat i pol koje sam proveo na sudu mogli su se potrošiti na druge stvari'', prenijeli su njegovu izjavu na Digital Trendsu.

Inače, ovo nije prvi ovakav slučaj te je prije dvije godine jedna žena iz Južne Karoline provela noć u zatvoru jer također nikada nije vratila film koji je u videoteci posudila devet godina ranije.

Kopirati
Drag cursor here to close