Jaseničke maškare

Udruga žena Jasenice organizira najbolju maskenbalsku zabavu na području Mostara

Lifestyle / Flash | 27. 02. 2014. u 05:44 M.M.,

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jasenica je spremna za veselu maškaranu zabavu pod nazivom ''Jaseničke maškare“ koje i ove godine nastavljaju sa tradicijom u organizaciji Udruge žena Jasenice.

''60-tih godina, točnije 1964/1965.g. KUD Jasenica organizira javni Maskenbal u Domu kulture Jasenica. Iako u to vrijeme nije bilo sluha za ovakve manifestacije, grupa hrabrih entuzijasta nije odustala.

''Najzaslužniji za ovaj prvi Maskenbal su generacije ljudi od kojih, na žalost, većina nije među nama“, pojasnili su iz Udruge žena Jasenice, istaknuvši kako je upravo ova udruga prošle godine, uz potporu mještana, prvi put nakon rata oživjela ovu tradiciju i uspješno organizirala maskenbal uz bogat program, koji je privukao tisuće ljudi.

Nesumnjivo je kako će Jasenica i ove godine imati najbolju maskenbalsku zabavu na području Mostara za koju je rezervirana nedjelja, 2.ožujka u Sportskom centru Jasenica.

Program počinje u 18 sati, a vesele maškare zabavljat će bend Sinergija.

Maškare koje se prijave i preuzmu broj, dobivaju mogućnost sudjelovanja u natjecanju i osvajanja vrijednih nagrada, koje su podijeljene u dvije kategorije: djeca i odrasli.

Djeca: 1.mjesto 100 KM, 2. mjesto 60 KM, 3. mjesto 40 KM, 5. mjesto specijalna nagrada.

Odrasli: 1. mjesto 250 KM, 2. mjesto 150 KM, 3. mjesto 100 KM, 4. mjesto 50 KM,
5. mjesto specijalna nagrada.

Zahvaljujući donatorima i sponzorima, osigurane su nagrade i bogata tombola, a generalni sponzor je Elektroprivreda HZHB.

''Pozivamo sve na druženje i dobru zabavu. Također zahvaljujemo svojim dragim Jaseničanima, koji su srcem prihvatili našu ideju i pružili nam potporu u realizaciji ovog projekta“, poručili su iz Udruge žena Jasenice.

Kopirati
Drag cursor here to close