So Fast

U susret najbržem Nike ljetu

Lifestyle / Flash | 03. 07. 2015. u 16:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nike Vam ovog ljeta šalje pozivnicu za trčanje, treniranje i testiranje svojih mogućnosti. Oborite svoje osobne rekorde!

Kompanija Nike, svrstava Sarajevo i Banja Luku među svjetske metropole koje njeguju sportski duh i trkačku kulturu kroz organiziranje različitih aktivnosti koje promoviraju zdrav način života i sport, tako da ni ovog ljeta neće izostati podrška brzini i pomjeraju osobnih granica izdržljivosti. Baš kao i na globalnoj razini i kod nas će biti organiziran Nike+ Run Club koji će svoj prvi trening za sve ljubitelje trčanja i zdravog života održati krajem srpnja.

Najbrže ljeto će početi sa novom Nike kampanjom koja nosi simboličan naziv ''So Fast''. Kampanja je okupila najbolje i najuspješnije sportaše današnjice koji znaju što znači istinska posvećenost i motiviranost, a među kojima su: NBA zvijezda Kobe Bryant, svjetska šampionka u tenisu Serena Williams, jedan od najbržih ljudi na svijetu Michael Johnson, ali i mnogi drugi uspješni sportaši.

Nike ''So Fast'' kampanja, baš kao i Nike Zoom Air tehnologija, odnose se na brzinu u sportu, bez obzira o kojem sportu je riječ: kretanje po teniskom terenu, savladavanje protivničkih igrača u nogometu, brzo zakucavanje u košarci ili kroz atletske discipline. Svi oni su snimili i najbržu reklamu koju možete pogledati ovdje.

Cilj kampanje, na globalnom nivou, je promovirati značaj trčanja i inspirirati ljude koji redovno trče, ali i one koji do sada nisu trčali, da postanu dio Nike kampanje kroz učlanjenje u Nike+ Run i Nike+ Training klubove i da istrče svoj najbrži kilometar i dokažu da mogu biti još izdržljiviji i brži.

Ljeto uvijek proleti brzo, ali ovaj put, proći će još brže!

Kopirati
Drag cursor here to close