"Light Postcard"

U pulskoj Areni oboren Guinnessov rekord u formaciji svjetlosnog znaka

Lifestyle / Flash | 10. 05. 2015. u 12:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu festivala moderne tehnologije 3D video mappinga i dizajna rasvjete "Visualia" u subotu je u pulskoj Areni oboren Guinnessov rekord u kategoriji fotografije najvećeg broja ljudi u formaciji svjetlosnog znaka "Light Postcard".

Za obaranje rekorda u toj kategoriji pod nazivom "largest human torchlight image" trebalo je sudjelovati više od 3.777 posjetitelja, a u pulskom amfiteatru okupilo se više od 4.000 građana i turista.

Ulaz u Arenu bio je za sve njih besplatan, a da bi se ispunili uvjeti iz Guinnessove knjige rekorda, svim posjetiteljima s ulaznicama su podijeljeni i svjetleći prstenovi, koji su im po završetku događaja ostali za uspomenu. Znak koji su stvorili sadržavao je natpis "Pula+Istria".

Time je, po riječima direktora festivala "Visualia" Marka Bolkovića, stvorena pulska svjetlosna razglednica koja će obići svijet i upisati Pulu u povijest.

Inače, treće izdanje ovog festivala, koji je trajao od četvrtka do subote, ponudilo je posjetiteljima bogat program, koji je Pulu u protekla tri dana pretvorio u grad svjetla.

Kopirati
Drag cursor here to close