Od danas

U prodaji ograničen broj VIP ulaznica za koncert Mate Miše Kovača u Širokom Brijegu

Kultura / Glazba | 27. 11. 2015. u 08:09 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za točno mjesec dana najveća glazbena legenda iz regije Mate Mišo Kovač nakon dugo godina ponovno će dočekati svoju najvjerniju publiku u Hercegovini.

27. prosinac je datum koji su već mnogi rezervirali za sportsku dvoranu Pecara u Širokom Brijegu.

''Mnogi su već osigurali svoje ulaznice, što je dobro, obzirom da prema našim dosadašnjim iskustvima za koncerte velikih glazbenih zvijezda, one vrlo često nestanu već u pretprodaji, tako da ih na dan koncerta i nemamo. Naravno, mnogi pametno koriste i povoljnije cijene ulaznica, po kojima se one još uvijek mogu kupovati za parter, tribine, a od danas puštamo u prodaju i ograničen broj ulaznica za FAN PIT. Kupci ovih ulaznica ući će na poseban ulaz i koncert pratiti iz posebno odijeljenog dijela dvorane uz samu binu. Ove ulaznice moguće je kupiti isključivo na info pultu Mepas Mall-a i online preko kupikartu.ba, dok je ulaznice za parter i tribine po povoljnijim cijenama još uvijek moguće kupiti i na svim ostalim ovlaštenim prodajnim mjestima- u Mostaru uz Mepas Mall još i u Forestu u Orci, u Širokom Brijegu u Kavani kod Duje, u Ljubuškom u Noćnom klubu Diamond, te u Grand caffeu u Posušju”, kazala je Mirela Bunoza Šarac iz agencije PRimera, koji su i organizatori ovog koncerta.

Miljenik svih generacija, koje će i ovaj put, kao i na svakom njegovom koncertu, doprinjeti vrhunskoj atmosferi, pristići će iz svih dijelova BIH, te Hrvatske i dijaspore.

Uz Mišine najveće hitove, poput "Ostala si uvijek ista", "Dalmacija u mom oku", "Ti si pjesma moje duše", "Svi pjevaju, ja ne čujem", "Kad pjevam, suze teku", "Još i danas teku suze jedne žene", "Ako me ostaviš" i publika u Hercegovini će konačno zapjevati 27. prosinca od 20 sati u Širokom Brijegu.

Kao gošća na Mišinom koncertu nastupit će njegova kćerka Ivana Kovač sa svojim bendom.
Ekskluzivni radijski pokrovitelj koncerta je RSG, a medijski podržavaju i bljesak.info, jabuka.tv, portaloko.hr, pogled.ba, Dnevni list, TV1, Mostarska panorama, Radio Grude, Običan radio, Radio Plus, Mediares I Screenfire.

Za tono mjesec dana najvea glazbena legenda iz regije Mate Mio Kova nakon dugo godina ponovno e doekati svoju...

Posted by PRimera on 27. studeni 2015
Kopirati
Drag cursor here to close