Kandit Čokofest

U Mostaru održano razigrano čokoladno natjecanje

Lifestyle / Obitelj | 15. 09. 2017. u 10:52 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak je održan još jedan Kandit Čokofest, a ljubitelji čokolade i ovaj put su napravili vrhunsku zabavu na platou Mepas Malla.

Vesela dječica su nestrpljivo čekala u redu da se prijave i formiraju svoje timove i krenu u najzabavnije čokoladno natjecanje.

Dvanaest razigranih skupina prolazilo je kroz igre, bodreći jedni druge, svi s istim ciljem da se dobro zabave i osvoje godišnju zalihu čokolade. Budući da je nagrada bila itekako primamljiva, nije nedostajalo i natjecateljskog duha.

Ne možemo se odlučiti koja igra je bila favorit kod čoko natjecatelja, jer osmijeh s njihovih lica nije krio oduševljenje svakom sljedećom.

Uz mnoštvo Kandit slastica, posjetitelji uživali su i u fenomenalnoj skulpturi od čokolade u izvedbi poznatog umjetnika Martina Frljića. Najfinija mliječna čokolada došla je čak iz Osijeka, a sve kako bi u Mostaru nastala najslađa Kandit čokoladna umjetnost.

Osim senzacionalnog djela posjetitelji su mogli degustirati dijelove čokoladne skulpture i tako sudjelovati u humanom činu skupljanja sredstava za malenu Anu Ritu Puljić.

Sigurni smo da su natjecatelji ovogodišnjeg Čokofesta stvorili slatke uspomene kojih će se rado prisjećati, a mi se već radujemo sljedećoj proslavi najdraže slastice - čokolade.

Kopirati
Drag cursor here to close