14. i 15. prosinca

U Čapljini ove godine po prvi puta Mali Božićni sajam

Lifestyle / Flash | 09. 12. 2013. u 13:13 I.R.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po prvi puta u Čapljini će biti održan Božićni sajam. Budući da u ovom gradu do sad nije održano nešto slično, po uzoru na okolne hercegovačke gradove udruga ''Life'' iz Čapljine je odlučila organizirati Mali Božićni Sajam te tako unijeti malo božićnog duha u ovo predblagdansko vrijeme.

Sajam će se održati 14. i 15. prosinca (subota i nedjelja) u prostorima i ispred udruge ''Life'' u Čapljini (ulica Ante Starčevića bb, kod mosta dr. Franje Tuđmana), u razdoblju od od 10:00 do 20:00 sati.

Na sajmu će izlagati kreativci iz općine Čapljina te prijavljeni iz okolnih gradova koji će u ta dva dana prezentirati i prodavati svoje rukotvorine.

Posjetitelji će tako imati priliku vidjeti djela koja su izradili Infinity nakit Čapljina, Decupage Nina Čapljina, Clips Made nakit Čapljina, Evelin Vila Visoko, Lovely Bags Tomislavgrad, Buba Mara Ljubuški, Carry cvijetići Čapljina, Narukvice Čapljina, Decupage Antonija Ljubuški, Ingea prirodna kozmetika, Angela Juričić Pandža iz Mostara, Brush&Wood Čitluk, Udruga Eko Life Stolac, Veseli Svijet iz Čapljine.

Sajam također ima humanitarni karakter budući da će svoje proizvode prodavati Udruga Betlehem iz Čapljine, udruga Cvijet iz Čapljine, Dječji vrtić Čapljina te mladi iz župe Višići za potrebe Caritasa.

Pojedini izlagači će sav zarađeni novac dati u dobrotvorne svrhe poput Carry cvijetića iz Čapljine

Srednja Škola Čapljina će u Šatoru ispred prodavati kuhano vino i ostale proizvode sa vlastitog imanja.

Za vrijeme trajanja sajma bit će upriličena i tombola u kojoj će sudjelovati svi kupci na sajmu. Nagrade su za vas priredili sami izlagači.

Ispred samog prostora će biti šator u kojima će Čapljinci moći uživati u kuhanom vinu, kobasicama, palačinkama i ostalim delicijama.

Oba dana će na sajmu biti i Djed Božićnjak koji je uveseljavati najmanje.

Otvaranje sajma bit će upriličeno u subotu, 14. prosinca u 12:00 sati. Sajam će otvoriti načelnik općine Čapljina dr.Smiljan Vidić, koji je pokrovitelj ovog sajma.

''Bila bi nam čast kad biste nas posjetili na otvaranju i kroz dva dana trajanja sajma. Molimo sve Čapljinke i Čapljince da svojim dolaskom uveličaju i podrže Mali Božićni sajam kako bi svi zajedno pridonijeli ideji da ova manifestacija zaživi kao tradicija u našem gradu te da svake godine bude što kvalitetnija'', poručuju organizatori.

Više informacija i Malom Božićnom sajmu u Čapljini možete pronaći i na Facebook stranici klikom OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close