Pecara

U blagdanski tjedan s Oliverom Dragojevićem

Lifestyle / Flash | 10. 12. 2013. u 22:29 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrhunski glazbeni doživljaj najavio je Oliver Dragojević hercegovačkoj publici s kojom se nije sreo već nekoliko godina.

Štoviše, bit će to odličan uvod u blagdanski tjedan u sportskoj dvorani Pecara na Širokom Brijegu u nedjelju, 22. prosinca s početkom u 20 sati.

Već od prve najave ovog koncerta vlada veliki interes za ulaznicama, koje se mogu kupiti na ovlaštenim prodajnim mjestima - Info pult Mepas Malla I Forest lounge bar u Mostaru, u Širokom Brijegu u Cosmopolitan caffe baru, te u Grand caffeu u Posušju.

Rasprodano je već više od pola dvorane I vrlo je moguće da ulaznica na dan koncerta više I ne bude u prodaji.Stoga ih je najsigurnije na vrijeme kupiti.Za Oliverove fanove koji su najavili dolazak iz Dalmacije i dijaspore, omogućili smo online kupovinu ulaznica preko kupikartu.ba”, kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Press konferencija koncerta je zakazana u nedjelju, 22.prosinca u 14 sati u službenom hotelu Park u Širokom Brijegu. Na njoj će, uz organizatore I generalnog sponzora koncerta-HT Eronet, nazočiti I Oliver Dragojević.

Kopirati
Drag cursor here to close