ovako treba

Tri stvari za bolji početak tjedna

Lifestyle / Flash | 21. 08. 2016. u 12:35 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponedjeljak je najomraženiji dan u tjednu, još ako dolazi nakon godišnjeg odmora ... strašno, slažete li se? No, treba li tako započeti tjedan? Mi vjerujemo da ne treba, jer ponedjeljak je samo jedan od dana, ništa posebno - ako se pripremite na vrijeme.

Ako želite u novi tjedan krenuti veselo i odmorno, trebate napraviti ove tri stvari ...

Isplanirati tjedan - lagana jutarnja kava u nedjelju idealno je vrijeme za planiranje tjednih obaveza. Sjednete, natočite šalicu omiljenog napitka i u kratkim crtama zabilježite što sve trebate napraviti u tjednu koji dolazi. Bez pritiska i panike, mirno i hladne glave. Navečer prije spavanja još jednom provjerite popis i ispravite ga ako je potrebno i prvo radno jutro tjedna bit će vam puno, puno opuštenije.

Biti aktivni - vikend, a posebno nedjelju, treba iskoristiti za neke stvari koje vas ispunjavaju, a ne rješavanje zaostataka iz proteklog tjedna. Jasno, ovo zvuči kao nemoguća misija, no ako odlučno krenete na taj način, za otprilike mjesec dana bit će tako - dobro planiranje spasit će vas muka.

Odmoriti se - i to stvarno, na način koji vam je najbolji. Nekima je to beskrajno spavanje, drugima duga šetnja ili vožnja biciklom kroz prirodu, trećima rješavanje križaljki ili nešto sasvim drugo. U svakom slučaju, mozak mora biti isključen iz poslovnog moda i usmjeren jedino na stvari koje volite, prenosi Metro-portal.

Još ako se uspijete suzdržati od alkohola u nedjelju navečer, ponedjeljak će dobiti potpuno novo lice ...

Kopirati
Drag cursor here to close