Black Pearl

Tri dana vrhunskih proizvoda za slastičarstvo i ugostiteljstvo

Lifestyle / Flash | 03. 07. 2012. u 16:37 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cocktail bar "Black Pearl" i kompanija "Emmesse" d.o.o. vam najavljuju tri dana predstavljanja vrhunskih "Fabbri" proizvoda za slastičarstvo i ugostiteljstvo.

Od ponedjeljka 2.7. do srijede 4.7., dane "Fabbri" proizvoda će voditi dugogodišnji barmen i majstor za koktele Fabio Marcello Piras.

Riječ je o gostu iz Italije, koji će prenositi svoje iskustvo u barmenskom poslu dugo više od 30 godina i skupljano po barovima Velike Britanije i Italije. Kroz svoj dugi rad u ugostiteljstvu, Fabio je usluživao neke od najpoznatijih pripadnika svjetskog jet-seta, ali i sam se izgradio kao jedan vrhunski i vrlo tražen barmen. Sada uz pomoć kompanije "Fabbri", svoje znanje želi prenijeti i svim zainteresiranim barmenima i ugostiteljima koji u razdoblju od 2. do 4. srpnja navrate u bar "Black Pearl" u Mostaru.

U tom razdoblju će biti predstavljeni proizvodi za koktele, ali i proizvodi iz slastičarstva koji mogu biti interesantni svim ugostiteljima. Inače, kompanija „Fabbri“ je talijanska obiteljska kompanija stara punih 107 godina, lider u proizvodnji sirovina za sladolede i koncentriranog voća za aperitive i koktele. Treba naglasiti da će ovo trodnevno druženje uz „Fabbri“ proizvode biti začinjeno koncertom grupe "Getanea", i to u srijedu navečer.

Getanea je sastav koji svira energičnu plesnu muziku koja se temelji na house i disco-pop ritmovima, ali u svom osebujnom i prepoznatljivom stilu. Osim toga u glazbi Getanee osjećaju se i utjecaji jazza, hip-hopa, funka i rocka.

Članovi sastava dolaze iz gradova sirom BiH te su dio kultne Sarajevske glazbene scene i najznačajniji sastav koji svira takvu vrstu live cover glazbe u Bosni i Hercegovini. Medijski pokrovitelj cijelog događaja je horeca magazin "BeHa caffe", specijalizirani časopis za ugostiteljstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close