Kćer Donalda Trumpa

Tiffany Trump: Tatina maza koja se druži s američkom elitom

Lifestyle / Flash | 10. 11. 2016. u 17:04 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tiffany Trump najmlađa je kćer Donalda Trumpa koju je sada već novi američki predsjednik dobio u braku s drugom suprugom Marlom Maples.

Tiffany, koja je ime dobila po dućanu 'Tiffany&Company', iznad kojeg se nalazi Trump Tower, ove je godine diplomirala sociologiju i urbanu kulturu, a druži se uglavnom s članovima američke elite. Prije nego što je njezin otac krenuo u predsjedničku kampanju, na Instagramu je objavljivala uglavnom golišave fotografije zbog čega sada na ovoj društvenoj mreži na kojoj ima gotovo 360 tisuća pratitelja, a uvrštena je u popularnu skupinu 'bogati klinci Instagrama'.

Let the weekend commence ?? #fbf

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) onJul 31, 2015 at 2:49pm PDT

Od prošle godine u vezi je s demokratom Rossom Mechanicom, 21-godišnjim studentom programiranja, kojeg je upoznala prošle godine. Ross nije skrivao da je u predsjedničkoj kampanji podupirao Hillary Clinton.

Prije pet godina Tiffany je dobila priliku raditi u Vogueu, najprestižnijem modnom časopisu. Prošetala je i modnom pistom New York Fashion Weeka kada je nosila reviju bliskog prijatelja Andrewa Warrena, piše Slobodna Dalmacija.

???????? #fourthofjuly

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) onJul 4, 2015 at 1:16pm PDT

 

Okušala se i u glazbi pa je sa 17 godina snimila pjesmu naziva 'Like a Bird', no kritičari prema njoj nisu bili blagonakloni.

Tijekom kampanje Tiffany je za svog oca birala samo najljepše riječi a izjavila je i kako mu se divi cijeli svoj život, no u nedavno intervjuu Trump je otkrio da se njome ipak ponosi manje nego s ostalom djecom.

''Ponosan sam na svu svoju djecu. Gledam ih i stvarno ih mogu dati za primjer drugima. Don, Eric, Ivanka, s Tiffany ipak u manjoj mjeri jer je tek završila fakultet, ali i ona je sjajna. Svi naporno rade'', izjavio je Trump u svom stilu i time dao do znanja da će se Tiffany ipak morati malo više potruditi ako želi pridobiti očevu naklonost.

Getting fratty at USC ??????

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) onDec 3, 2014 at 5:39pm PST

Kopirati
Drag cursor here to close