Glazba

The Frajle imaju novi, drugi, album koji odiše svježinom, ljubavlju i strasti

Kultura / Glazba | 24. 07. 2014. u 05:01 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šarmantne četiri dame Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča potpisale su se kao tekstopisci i skladatelji na pet numera na novom albumu, a pored autorskih pjesama na albumu se nalaze i pjesme "Meni trebaš ti", koju je napisao Zdenko Runjić i "Čukni vo drvo", Vlatka Stefanovskog.

Ovo neobično glazbeno izdanje počinje prvom pjesmom “Ko se to meni zaljubio” i predstavlja uvod u priču koju su The Frajle prenijele kroz pjesmu - od zaljubljivanja, strasti, pomalo i zabranjenoj ljubavi, pa do rastanka i, ipak, sretnog kraja, odnosno novog početka. I sve to kroz “Kad se ljubimo”, “Nije valjda ovo sve”, “Sve ja to znam”, “Za kraj”, “Meni trebaš ti” i “Čukni vo drvo”, numere koje će i na prvo slušanje pronaći put do srca slušatelja.

- Kao što knjige imaju nekoliko dijelova i nastavaka, željele smo da napravimo korak naprijed i da to prenesemo na glazbeno izdanje, zato smo se odlučile da prikažemo sada prvu “A stranu ljubavi”, a da sljedeće godine naša priča dobije i svoj nastavak, kroz “B stranu ljubavi”“, kažu Frajle. 

Poslije sjajnog uspjeha prvog albuma, odmorile su se, sredile utiske i dobile nove ideje, novu dobru energiju koju sada žele da prenesu dalje.

The Frajle već nastupaju po Balkanu, do sada su koncerti, sa novim pjesmama na repertoaru,  održani u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, i neće stati, djevojke će više puta prelaziti granice vozeći Frajlomobil sa svojim gitarama kako bi svi mogli da čuju i vide uživo glazbeni opus ovih dama.

Kopirati
Drag cursor here to close