Bugojno

Telemach osigurao obitelji Muratspahić krov nad glavom

Lifestyle / Flash | 31. 05. 2016. u 13:07 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Telemach velikodušno je donirala 3.000 KM obitelji Muratspahić iz Bugojna, čijih je 11 članova sredinom travnja ostalo bez krova nad glavom.

Podsjetimo, u požaru koji se dogodio u bugojanskom naselju Glavice u potpunosti je izgorjela kuća Mahmuta Muratspahića. Bez krova nad glavom ostala su tri domaćinstva s ukupno jedanaest članova, od kojih petero djece.

Sudbina ove obitelji potresla je cijelu državu, a kompanija Telemach blagovremeno se uključila u akciju pomoći, te je financijskim sredstvima omogućila da ova obitelj u rekordnom roku ponovno dobije dom u koji će se useliti tijekom ove godine. Donaciju od 3.000 KM Mahmutu Muratspahiću su uručili PR koordinator Telemach-a, Edina Kurić Zorlak i rukovoditelj poslovne prodaje Telemach-a, Enis Džihanić.

"Hvala dobrim ljudima. Hvala kompaniji Telemach. Zahvaljujući ovoj donaciji moja obitelj ima realna očekivanja da će se radovi na novoj kući završiti tijekom ove godine, odnosno da ćemo se useliti prije zime. Ova donacija je samo dokaz koliko je menadžment Telemach-a socijalno osviješten prema populaciji ljudi u ovoj zemlji kojoj je pomoć neophodna da bi preživjeli. Moja obitelj bi bez pomoći Telemacha još uvijek bila na ulici", kazao je Mahmut Muratspahić, čija je kuća u potpunosti izgorjela u požaru u naselju Glavice u Bugojnu.

Kompanija Telemach najveći je domaći provider digitalne i analogne kablovske televizije, usluge širokopojasnog interneta u BiH, te najveći alternativni pružatelj usluge fiksne telefonije na području BiH. Kao društveno odgovorna kompanija, već godinama pomaže i ulaže u razvoj lokalne zajednice, bh. kulturu i sport, te socijalno ugrožene kategorije stanovništva.

Kopirati
Drag cursor here to close