Tamburaški sastav Gazde u Karting Klubu Mostar
Koncert
OBJAVA: Ponedjeljak, 30. srpnja 2012. 10:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: M.M.
Gazde Karting zabavaGazde Karting zabava
0
Gazde Karting zabava
Gazde Karting zabava

U petak, 03.08.2012. restoran Karting Klub mjesto je još jednog ugodnog druženja uz legendarni hrvatski tamburaški sastav – GAZDE.

U petak, 03.08.2012. restoran Karting Klub mjesto je još jednog ugodnog druženja uz legendarni hrvatski tamburaški sastav – GAZDE.

Početkom devedesetih godina mladići iz zagrebačkog predgrađa Markuševca osnovali su mali tamburaški sastav. Marko Bujanović, Silvio Šimunković, Vladimir Kota, Mario Kršić, Damir Popović i Robert Šerić, iliti ''GAZDE''.

Ubrzo su se popeli na vrh hrvatske estrade. Već na prvom festivalskom nastupu, na festivalu ''Zlatne žice Slavonije" u Požegi osvojili su publiku i kao najbolji i najperspektivniji tamburaški sastav pjesmom ''Zbog tebe sam to što jesam".

''Zagrebački Beatlesi s tamburama", kako novinari često nazivaju šestoricu popularnih mladića, uspjeli su približiti naš nacionalni instrument mladoj generaciji, pa ih tako vole i mladi i stari.

Danas su iza Gazda stotine uspješnih koncerata diljem svijeta od Europe i Amerike do Australije. Također i deset izdanih albuma.

Uvjereni smo da će ova noć u Mostaru biti noć za pamćenje. Vrhunski ambijent restorana Karting Klub, te zagarantirano dobra atmosfera uz pjesmu i tamburicu, razlog su zašto na vrijeme trebate rezervirati svoje mjesto za ovaj događaj na telefon 036 32 64 56

Vidimo se…