Male tajne

Tajne koje muškarci vješto kriju od svojih partnerica

Lifestyle / Flash | 01. 12. 2014. u 17:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarci imaju svoje male tajne koje kriju od svojih partnerica i koje ne žele priznati koliko god se žene trudile saznati ih. Donosimo popis tajni koje ima gotovo svaki muškarac.

Povremeno gledaju druge žene

Ovaj čin vas ne treba iznenaditi jer muškarci ne hodaju s povezom preko očiju. Na krajeva to isto čine i žene. Bezbroj udanih žena ”slini” na torzo Davida Beckhama pa ih to ne čini nimalo lošijim suprugama i majkama. Muškarcima je urođeno da s vremena na vrijeme bace pogled na ženu u kratkoj suknji ili s većim dekolteom. To ne znači da više nisu zainteresirani za vas i da ih ne privlačite, piše Moja.ba.

”Špijuniraju” vas na Facebooku

Prije nego što vam veza postane ozbiljna većina muškaraca provjeri vaš Facebook profil. Bace pogled gdje izlazite i s njim, što stavljate na statuse, kakvo vam je raspoloženje.

I dalje gledaju porniće

Muškarci iako su u vezi ne prestaju s gledanjem pornića. Ne gledaju ih često kao kad su bili slobodni, ali s vremena na vrijeme vole pogledati dobar pornić. Većina muškaraca je priznala kako bi rado gledala pornić s partnericom.

Vole kada izađete s prijateljicama

Muškarci ne vole kada djevojke nemaju svoj život i kada se ”prilijepe” za partnera. Ne smeta im kada izađete s prijateljicama. I oni vole izaći s prijateljima i pogledati utakmicu s njima. To ne znači da mu je partnerica dosadna, nego da vole uživati u muškom društvu s vremena na vrijeme.

Mrze vašu kosu u odvodu

Otpala kosa u umivaoniku ili u kadi se većini muškaraca gadi. Oni to ne priznaju, ali gledanje otpalih dlaka nikome nije privlačno.

Ne boje se važnih razgovora

Stereotip je da se muškarci boje važnih razgovora i da bježe od vezanja i obaveza. Većina muškaraca želi znati kakva su vaša razmišljanja o budućnosti veze, djeci i braku. Vole kada žene pokrenu inicijativu i izraze svoje mišljenje o tome.

Primjećuju kada vas drugi muškarci gledaju

Ovo u muškarcima izaziva neki osjećaj između ponosa i ljubomore, te aktivira zaštitni mačizam.

Vole komplimente

Pravilo je da žene vole komplimente i da vole kad im se govori da lijepo izgledaju ili da su dobre u krevetu. Baš kao i žene i muškarci vole kada im žene pohvale izgled ili ljubavne vještine, piše Moja.ba.

Bili su nervozni kada su imali prvi spolni odnos s vama

Muškarci glume da im nije važno žensko mišljenje o njihovim seksualnim vještinama. Istina je da im je važna ocjena svakog odnosa, posebnog prvog kojeg imaju s novom partnericom.

Ponekad im jednostavno nije do seksa

Možda zvuči čudno, ali dečki nisu uvijek napaljeni. Ponekad su umorni ili pod stresom i jednostavno im nije do seksa. To partnerica ne treba uzimati za zlo, jer i njoj nekad neće biti do seksa.

Kopirati
Drag cursor here to close