Suprugu Gorana Ivaniševića, Tanju Dragović fotografi su 'uhvatili' s drugim
U provodu
OBJAVA: Četvrtak, 21. lipnja 2012. 12:01
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: M.A.
Tanja dragičević i marko šimić
0

Suprugu Gorana Ivaniševića, Tanju Dragović fotografi su uhvatili u automobilu s mladim nogometašem Markom Šimićem nakon noćnog provoda.

O fotografijama koje su osvanule na naslovnici magazina Story i nagađanjima koje su one pokrenule za sada se nisu oglasili niti Tanja Dragović ni Marko Šimić, baš kao ni Goran Ivanišević, piše hot.hr.

No na fotografijama koje je danas objavila Gloria vidljivo je kako je njihovo druženje dugotrajnije.

Gloria piše kako se Tanja već upoznala s Markovom majkom te kako joj se navodno i povjerava. Navodno je i svojim prijateljicama otkrila kako nije sretna u braku. 

No ono što posebno iznenađuje jest kako Goran navodno zna za druženje svoje supruge s mlađahnim Markom te kako joj čvrsto drži stranu. 

Kad se u obzir još uzme činjenica kako su Tanja i djevojka s kojom ju je Goran prevario prije četiri godine - Vanja Halilović, zakopale ratne sjekire te se u jednom klubu odlično zabavljale i nazdravljale jedna drugoj, postavlja se pitanje je li brak Ivaniševićevih samo puka formalnost, piše dnevnik.hr.

Tanja i Goran do sada su se niz puta našli na meti tračeva, a prošli su i pravu ljubavnu krizu pred cijelom nacijom koju su uspjeli prebroditi. Goran i Tanja imaju dvoje male djece.