Lucullus Music Bar

Subotnji izlazak u znaku dobrih, starih hitova

Lifestyle / Putujte s nama | 15. 03. 2015. u 13:45 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularnom pjesmom Gorana Bareta “Put ka sreći” članovi Tria Veritas otvorili su svoj prvi  nastup u Lucullus Music Baru. U dva sata svirke nizali su se hitovi poput “Cesarica”, “Budi moja voda”, “Danas sam luda”, “Lutka”, “Da li znaš da te volim” i drugi domaći, ali i strani hitovi. 

Podsjetimo, ovaj Trio čine gitarist i vokal Antonio Arapović, klavijaturistica Katarina Nadarević te violinistica i pjevačica Nikolina Pandža koji zajedno nastupaju od prošle godine, ali su dugogodišnji zaljubljenici u glazbu te nastupaju s katedralnim zborom i zborom Pro Musica. 

“Drago nam je što smo imali priliku nastupati u jednom od najboljih  kafića u Mostaru u kojem je bila dobra atmosfera i lijep ugođaj. Bilo nam je zadovoljstvo publiku podsjetiti na stare dobre hitove”, kazali su nam nakon nastupa članovi Tria Veritas. 

Lucullus Music Bar i sljedećeg vikenda nastavlja s glazbenim nastupima kada će ugostiti bend PTSP, a kakva je atmosfera bila na sinoćnjem koncertu mladih Mostaraca saznajte klikom na galeriju

Kopirati
Drag cursor here to close