Uspjeh

Stolačke mažoretkinje: Prvo natjecanje, pa medalja

Lifestyle / Flash | 03. 05. 2015. u 09:56 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvo službeno natjecanje i odmah medaja i to nakon samo godinu dana postojanja. S ponosom to ističu stolačke mažoretkinje koje su se okitile brončanim odličjem u kategoriji kadeti - formacija štap na 13. državnom prvenstvu Saveza mažoretkinja Federacije BiH održanom u petak u Čapljini.

Voditeljica stolačkih mažoretkinja, Ivana Marić, kaže kako im je izuzetno drago što su mogle pokazati da se u vrlo kratkom razdoblju trud i volja isplati.

''Najveća medalja nam je priznanje i iskrene pružene ruke od konkurencijskih timova koje su nam srdačno čestitale na do sada odrađenom poslu. Znači, cure koje djeluju samo godinu dana, su stale rame uz rame konkurenciji koje svojim štapom barataju po desetke godina više od nas. Ja kao predsjednik, trener i koreograf Stolačkih mažoretkinja mogu reći da sam ponosna do neba na svoje cure i da ovim tempom možemo puno toga. Jesmo mala općina, ali naše su ambicije puno veće'', rekla je za Bljesak.info Marić.

Kadeti tap7. Novi Travnik6. Kiseljak5. Tomislavgrad4. apljina3. Stolac2. Grude1. iroki

Posted by Državno prvenstvo mažoretkinja- Čapljina 2015- live on 1. svibnja 2015

 

Osim zahvale na zalaganju djevojkama, Marić se zahvalila njihovim roditeljima te svima koji su svesrdno pomogli mladom timu da dođe do medalje.

Istaknula je kako ''kadetkinje napadaju Europu'',tako da sljede velike pripreme za Europsko prvenstvo mažoretkinja koje se ove godine održava u francuskom Albiu od 27. do 30. kolovoza.

Marić kaže kako se nada da im financije neće biti problem da odu na ovo natjecanje te napominje kako mažoretkinje iz Stoca za dobar uspijeh u ovoj godini putuju u Makedoniji na Ohridski festival u lipnju.

Kopirati
Drag cursor here to close