'Wine & Dine'

Što se to događa u Vivi srijedom?

Lifestyle / Flash | 14. 10. 2015. u 08:11 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sigurni smo kako su i do Vas došle informacije da se u Posušju srijedom navečer događa nešto zanimljivo. Kako doznajemo iz neslužbenih izvora u caffe-lounge-baru 'Viva' već treći tjedan za redom, odvija se popularno zvani 'Wine & Dine' night. Neki tu večer poistovjećuju s već znanim večerima vina i meze. Da se sami uvjerimo i saznamo što tu ima toliko zanimljivo dali smo sebi zadatak i provjerili.

Prošlu srijedu smo posjetili spomenuti caffe-lounge-bar Viva i pri samome ulasku se ugodno iznenadili. Već poznati interijer samoga prostora bio je znatno drugačiji i prilagođen ugođaju tematske 'Wine & Dine' večeri.

Pri dolasku dobro raspoloženog konobara saznali smo kako je baš za tu večer vinska karta znatno 'pojačana' s nekim vinima koje i nemamo priliku svaki dan kušati.

Vino bez ukusnog zalogaja i nema neki veliki smisao, pa smo odmah bili ponuđeni sa platom pršut/sir od najboljih domaćih proizvođača. Cijelo to vrijeme u uho su nam dolazili ugodni zvuci dalmatinske, slavonske i hercegovačke pjesme koje svake srijede bira DJ Robex te tako stvara dodatni razlog da se osjećate ugodnije.

Nije nam puno trebalo da shvatimo zašto je 'Wine & Dine' noć već u samim počecima pobrala tolike simpatije.

Isto tako do nas su dopirali komentari sa okolnih stolova kako je ovo nedostajalo u našemu kraju jer je monotonija sredine radnoga tjedna oduvijek bila neželjeni gost u našim životima. Doznali smo kako će u idućim srijedama glazbeni program biti dodatno poboljšan uz gostovanja dobro poznatih klapa i tamburaških sastava iz regije. Nakon par sati ugodnog druženja i zabave napustili smo prostor 'Vive' sa željom i planovima da se što prije vratimo.

No je li to doista tako, Vama dajemo na pravo da provjerite, već večeras.

Kopirati
Drag cursor here to close