Savjeti

Što horoskop kaže kada je pravo vrijeme za vaš odmor

Lifestyle / Flash | 20. 07. 2016. u 07:52 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Idealno vrijeme za vaš odmor je ono razdoblje u godini u kojem se Venera nalazi u vašem znaku, ili kada se Sunce i Venera nalaze u vašem petom polju. Venera i peto polje u horoskopu - predstavljaju zabavljanje, opuštanje, uživanje i godišnji odmor.

Ovan

Ako ste podznak Ovan, vaše 5. polje počinje u znaku Lava što znači da vam je najidealnije vrijeme za odmor i opuštanje, onda kada Sunce uđe u znak Lava (obično 22. srpanj -22. kolovoz).

Ove godine, međutim, Venera i Merkur nešto ranije ulaze u ovaj znak, pa možete na svoj idealni odmor i malo ranije, već oko 12. srpnja. Venera je u vašem znaku Ovna boravila u travnju 2016, pišu Nezavisne novine.

Bik

Ako ste podznak Bik, vaše 5. polje počinje u znaku Djevice što znači da je vaše idealno vrijeme za odmor razdoblje od 22. kolovoza do 22. rujna. Merkur ulazi u znak Djevice 30. srpnja, a Venera 5. kolovoza, tako da ove godine možete krenuti i malo ranije na svoj idealni odmor. Venera je u vašem znaku Bika boravila tijekom svibnja 2016.

Blizanac

Ako ste podznak Blizanac, vaše 5. polje počinje u znaku Vage što znači da vam je najidealnije vrijeme za odmor i opuštanje, onda kada Sunce uđe u znak Vage (22. rujan – 22. listopad). Naravno, pošto vi ne volite klasično odmaranje, jer spadate u znak koji voli puno da se kreće, često koristite razdoblje boravka Sunca kroz znak Lava (22. srpanj -22. kolovoz). Venera je u vašem znaku Blizanaca boravila od 25. svibnja do 18. srpnja.

Rak

Ako ste podznak Rak, vaše 5. polje počinje u znaku Škorpiona, što znači da vam je najidealnije vrijeme za odmor razdoblje od 22. listopada do 22. studenog, kada Sunce tranzitira znakom Škorpiona. Venera ulazi u znak Škorpiona ove godine dosta ranije (24. rujan – 19. listopada) pa možete planirati svoj idealan odmor u ovom razdoblju. Venera je u vašem znaku Raka boravila od 18. srpnja do 13. srpnja, što isto bio vaše dobro razdoblje za odmor.

Lav

Ako ste podznak Lav, vaše 5. polje počinje u znaku Strijelca, što znači da vam je idealno vrijeme za odmor u razdoblju od 22. studenog do 22. prosinca. Venera ulazi u znak Strijelca 19. listopada i ostaje do 13. studenog tako možete i u ovom razdoblju planirati odmor. Venera je u vašem znaku Lava od 13. srpnja do 5. kolovoza, tako da možete i u ovom razdoblju na svoj idealan odmor.

Djevica

Ako ste podznak Djevica, vaše 5. polje počinje u znaku Jarca, što znači da je vaše idealno vrijeme za odmor razdoblje od 22. prosinca do 22. siječnja. Venera ulazi u znak Jarca 13. studenog i ostaje do 8. prosinca tako da možete i u ovom razdoblju planirati odmor. U vašem znaku Djevice je Venera ove godine od 6. kolovoza do 31. kolovoza pa možete iskoristiti i ovo vrijeme.

Vaga

Ako ste podznak Vaga, vaše 5. polje počinje u Vodoliji, što znači da vam je zimi uvijek više potreban odmor, naročito razdoblje između 22. siječnja i 22. veljače. Ove godine će Venera ući u vaše peto polje malo ranije, još 8. prosinca. U vašem znaku Vage, Venera će ove godine boraviti od 31. kolovoza do 3-4. rujna pa možete u ovom razdoblju uživati u odmoru.

Škorpion

Ako ste podznak Škorpija, vaše 5. polje počinje u Ribama, što znači da vam je najidealnije da odmarate na kraju zime, od 22. veljače do 22. ožujka. Venera je u vašem petom polju boravila krajem ožujka ove godine. U vašem znaku Škorpiona, Venera će biti od 24. rujna do 19. listopada pa možete iskoristiti ovo vrijeme za odmor i uživanja.

Strijelac

Ako ste podznak Strijelac, vaše 5. polje počinje u Ovnu što znači da je za vaš odmor idealno proljeće, vrijeme od 22. ožujka do 22. travnja. Venera je ove godine bila u vašem petom polju u travnju. U vašem znaku Strijelca, Venera će boraviti od 19. listopada do 13. studenog pa možete i u ovom razdoblju uživati u odmoru.

Jarac

Ako ste podznak Jarac, vaše 5. polje počinje u Biku, što znači da vam je najidelanije vrijeme za odmor od 22. travnja do 22. svibnja. Venera je u vašem petom polju boravila tijekom svibnja. U vašem znaku će Venera biti od 13. studenog do 8. prosinca, i u ovom razdoblju možete uživati u odmoru.

Vodenjak

Ako ste podznak Vodolija, vaše 5. polje počinje u Blizancima što znači da je vaše idealno vrijeme za odmor od 22. svibnja do 22. srpnja. Venera je u vašem petom polju boravila od 25. maja do 18. srpnja. U vašem znaku će Venera biti ponovo od 8. prosinca pa možete iskoristiti ovaj razdoblje za odmor.

Ribe

Ako ste podznak Ribe, vaše 5. polje počinje u znaku Raka što znači da je vaše idealno vrijeme za odmor razdoblje od 22. srpnja do 22. srpnja. Venera je u vašem petom polju, ove godine boravila od 18. srpnja do 13. srpnja tako da ste mogli i ranije da uživate u odmoru. U vašem znaku Riba je tijekom ove godine bila krajem ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close