najava spektakla

Što će donijeti Victoria's Secret Show 30. studenoga u Parizu?

Lifestyle / Flash | 27. 10. 2016. u 21:24 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Victorijine anđelice odavno već spadaju među najerotičnije, najljepše i najpopularnije modele na svijetu.

Kraj mjeseca studenog tradicionalna je 'godišnja smotra' Victoria's Secret branda i tada se otkrivaju novi trendovi, novi stilovi, nove cure.

Ovogodišnji Victoria’s Secret Show, koji je predviđen za 30. studenoga u Parizu, neće biti ništa manje glamurozan od ranijih, a seksi rublje bit će izloženo na ponajboljim ženskim tijelima današnjice.

Vremena još ima, više od mjesec dana, mnogi su segmenti ovog modnog spektakla još u pripremi, ali Stylebook već otkriva neke zanimljivosti.

Nakon gradova kao što su Miami, Los Angeles ili New York, ovaj modni spektakl po prvi put će biti priređen u pariškom Grand Palaisu. U ovome prostoru inače tradicionalno 'caruje' Chanel za vrijeme Fashion Week, a zadnjega dana studenog grad mode i ljubavi bit će ujedno i grad anđela.

Très sexy!, kazali bi ovogodišnji domaćini Victorijinih anđelica. Ali, ne samo oni...

Anđeli koji će doći u Pariz

Po prvi put čuvena krila nosit će Taylor Hill (20), Romee Strijd (21) i Josephine Skriver (23), kao i nestašna Bella Hadid (20).

Uigranu postavu Engel-Oldiesa sačinjavat će Adriana Lima (35), Alessandra Ambrosio (35), Lily Aldridge (30), Elsa Hosk (27), Jasmine Tookes (25), Lais Ribeiro (26), Martha Hunt (27), Sara Sampaio (25) i Stella Maxwell (25).

Ovaj put će izostati ljepotice Candice Swanepoel (28) i Behati Prinsloo (27), jer su obje u novije vrijeme postale sretne mame.

Grudi od 3 milijuna dolara

Svake godine jedna od anđelica dobije čast nositi skupocjeni grudnjak na ovoj smotri. Ove godine ta je posebna uloga dodijeljena Amerikanki Jasmine Tookes, a 'fantasy bra' vrijedan je tri milijuna dolara.

Tko će davati ritam?

Još se ne zna tko će ove godine nastupati u glazbenome dijelu revije, ali tko god da bude mora računati s tim kako su prije njega/nje, između ostalih, pjevali Rihanna (28), Justin Bieber (22), Ellie Goulding (29), The Weeknd (26) i Taylor Swift (26).

Ekskluzivno pravo prvog emitiranja revije imat će CBS Television Network, a gledatelji u 190 zemalja moći će 5. prosinca vidjeti što je Victoria’s Secret Show ove godine ponudio.

Kopirati
Drag cursor here to close