15. rujna

Stigla potvrda: Thompson će održati koncert u Čapljini

Lifestyle / Flash | 31. 08. 2016. u 18:25 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marko Perković Thompson, jedan od najpopularnijih hrvatskih estradnih izvođača, koji godinama puni stadione i dvorane, ali i izaziva najviše kontroverzi, ponovno stiže u Hercegovinu.

Kako doznaje Bljesak.info, koncertni spektakl ovog hrvatskog pjevača najavljen je 15. rujna na Sportskom centru u Čapljini.

Ova vijest će zasigurno obradovati brojne fanove koji s nestrpljenjem čekaju nastup jednog od najtraženijih izvođača u Hrvatskoj i dijaspori.

''Thompson i njegov bend pružit će fanovima spektakl za pamćenje uz sjajne glazbene izvedbe, te vrhunsku glazbenu produkciju'', poručuju organizatori.

Podsjetimo, ovih dana zabranjen je Thompsonov koncert u Švicarskoj kojeg je trebao održati 03. rujna u gradiću Schlierenu pokraj Zuricha. Gradsko vijeće Schlierena zabranilo je nastup iz straha po javnu sigurnost i zbog toga jer smatraju da bi pojedine grupe ili osobe mogle pokušati ometati nastup.

Ovaj proslavljeni estradni umjetnik dolazi pred svoje vjerne hercegovačke fanove, koji s nestrpljenjem čekaju njegov nastup.

Ulaznice po cijeni od 15,00 KM uskoro će biti puštene u prodaju.

Kopirati
Drag cursor here to close