simbolični naziv

Stigao 'Poslednji album' grupe S.A.R.S.

Kultura / Glazba | 15. 05. 2016. u 11:02 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon 5 studijskih i jednog live albuma, izdanje simboličnog naziva – „Poslednji album“ grupe 'S.A.R.S.' objavljeno je danas ekskluzivno na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa.

'S.A.R.S.' ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Slavljenička turneja 'S.A.R.S.-a' izaći će ne samo iz regije nego i iz Europe, jer će bend cijeli mjesec svibanj provesti na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji i Švicarskoj. U okviru obilježavanja ovog velikog jubileja održat će koncerte 4. lipnja u rovu niške Tvrđave i 30. srpnja na Šabačkom ljetnjem festivalu.

Bend 'S.A.R.S.' je do danas uz šest albuma izdao i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko milijuna pregleda na Youtubeu, a među najpopularnijima su 'Lutka', 'Perspektiva', 'To rade', 'Ratujemo ti i ja'. Video spot za singl 'Glupost' sa novog albuma, koji su uradili sa vrbasko-beogradskim sastavom 'Ničim izazvan', za pet dana zabilježio je preko 100.000 pregleda. U spotu se pojavljuju svi članovi oba sastava.

Glasine da bend prestaje sa radom nakon objavljivanja 'Poslednjeg albuma' nisu točne. Članovi grupe smatraju da su albumi zastarjeli format, pa će u budućnosti nastaviti izdavati samo singlove.

Kopirati
Drag cursor here to close