Uz pjesmu i druženje

Štićenici radionice Betlehem odužili se domjenkom svojim volonterima

Lifestyle / Flash | 23. 07. 2014. u 14:50 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korisnici i djelatnici radionice Betlehem u Čapljini priredili su domjenak za volontere kao zahvalu za prijateljstvo i ljubav koje su im poklanjali tijekom ove godine.

Ante Bender, voditelj radionice se zajedno sa ostalim djelatnicima zahvalio svim volonterima koji su im postali pravi prijatelji te pozvao sve koji imaju volju pokloniti svoje vrijeme i ljubav štićenicima ove organizacije da ih posjete od rujna, kada ponovno počinju s radom nakon kratkog odmora.

Napomenuo je da će tad njihova radionica biti bogatija za dva nova štićenika.

Čim smo došli na vrata razdragano su nas pozdravili i toplo, kao uvijek, ugostili u svom domu. Pripremali su se za taj dan, bili su sretni, uzbuđeni što mogu ugostiti svoje volontere koji ih uveseljavaju poklanjajući im ono što nije skupo ali je danas nažalost rijetko, svoju ljubav i vrijeme.

Napravili su prekrasne magnetiće i podijelili svima koji su došli na domjenak.

Izvukli su iz ormara svoje najljepše haljine jer su htjeli biti posebni. I zaista jesu posebni. Puni ljubavi, topline, otvorenog srca za sve ljude dobre volje, neiskvareni, iskreni…

To su osobe koje nam svojom bezgraničnom ljubavlju i iskrenim veseljem životu mogu pokazati što je zaista bitno i vrijedno na ovome svijetu.

Donosimo vam fotografije s domjenka i vjerujemo da ćete i vi osjetiti njihovu energiju i ljubav.

Kopirati
Drag cursor here to close