Slavljenje prijateljstva

Sretan vam Međunarodni dan prijateljstva!

Lifestyle / Flash | 30. 07. 2014. u 14:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlukom Ujedinjenih naroda, 30. srpanj proglašen je Međunarodnim danom prijateljstva, i tada posebno treba da se sjetite svih ljudi koji vaš život čine potpunijim i boljim, obitelji koju ste sami odabrali, vaših prijatelja.

Kompanija m:tel je odlučila da slavljenju prijateljstva ne posvetimo samo jedan dan, već cijeli mjesec, pa će tako kolovoz biti m:tel mjesec prijateljstva.

Tim povodom m:tel je pripremio različite aktivnosti, a najvažnija nosi naziv “Ispuni želju prijatelju”. Pozivaju sve da ispunite formular na blog.mtel.ba stranici od 1. kolovoza, i prijavite najveću želju vašeg prijatelja koju ne možete sami ispuniti, a znate da bi mu uljepšala život.

Pokažite svom najboljem prijatelju koliko dobro ga poznajte, pošaljite nam ispunjen formular sa njegovom najvećom željom na [email protected] i sačekajte 1. septembar da vidite da li će komisija sastavljena od predstavnika kompanije m:tel, odlučiti da ispuni baš vašu želju.

Poklonima tu nije kraj. Sve prijavljene želje biti će objavljene na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel, a lajkovi će odlučiti koja će dva prijatelja čija želja bude izazvala najviše pažnje Facebook fanova, osvojiti vrijedan poklon koji osigurava kompanija m:tel za prijatelje. Sljedećih deset koji budu imali najviše lajkova osvojiti će fenomenalnu m:tel Demofest konzervu sa jedinstvenom majicom i druge odlične poklone.

Mjesec prijateljstva putovati će u 10 gradova i opština širom BiH, jer će biti organizirane zanimljive aktivacije na trgovima u okviru kojih će prijatelji moći testirati međusobno poznavanje kroz zanimljivi upitnik, te da osvojiti bedž Najbolji prijatelj. M:tel je pripremio i majicu prijateljstva koja će vas na originalnoj fotografiji povezati onako kako vas vaše prijateljstvo povezuje.

Pratite blog i Facebook stranicu za više informacija o datumima održavanja aktivacija, jer iznenađenja u mjesecu prijateljstva tek slijede. I ne zaboravite, svaku želju je moguće ispuniti, važno je samo jako je željeti i dobro poznavati osobu koju zovete prijateljem.

Kopirati
Drag cursor here to close