''što mlađe, to bolje''

Srbija: Blic otkriva kako funkcionira svijet elitne prostitucije - od Beograda do arapskih zemalja

Lifestyle / Flash | 26. 01. 2016. u 07:15 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više od 400 Srpkinja nudi seksualne usluge preko samo jedne web stranice, a cijene po danu pratnje znaju doseći i do 2000 eura, otkriva Blic.

Jedan od klijenata za Blic je ispričao kako funkcionira svijet prostitucije:

''Na primjer, trojica mojih suradnika su potražili društvo neki dan. Dame su ušle u hotel, gdje ih već znaju na recepciji, te je u sobi prvo počelo ''blago zagrijavanje'' - no, ''taksimetar'' radi. Poslije deset minuta su se bacile na posao. Momci su dobili ''kompletan servis'', a djevojke po 130 eura za sat'' kaže klijent.

''Ne rade one samo u Beogradu. Idu i po svijetu, pogotovo u arapske zemlje. Sve su jako lijepe, kao za dodjelu Oscara'' dodao je neimenovani muškarac za Blic .

Iako su na stranici djevojke navedene ako "neovisne", dakle bez svodnika, oni upućeni tvrde kako zapravo nisu nimalo neovisne jer postoji cijeli tim iza web stranice koji dobiva svoj dio novca. Tko pak stoji iza njih - ne zna se.

Srpske obavještajne službe navodno su otkrile da Srpkinje završavaju i kao prostitutke u bogatim arapskim zemljama, gdje mušterije traže djevojke pod sloganom ''što mlađe, to bolje''. Uloge svodnika u tom slučaju igraju zvijezde njihove estrade, a sve pod maskom lažnih izbora za miss i manekenskih poslova. Drugi lanac prostitucije vodi preko Novog Pazara, prenosi Jutarnji list.

Djevojke iz siromašnih zemalja Istočne Europe, uglavnom Moldavije i Bugarske, preko Pazara idu ka bogatoj arapskoj zajednici na Malti, a zatim dalje ka zemljama EU ili Emiratima. I tu je riječ o misicama ili manekenkama, kao i djevojkama koje su se pojavljivale u tv emisijama.

Kopirati
Drag cursor here to close