#STALOMIJE

SOS Dječja sela BiH kroz online kampanju do sada prikupila 5.554,99 KM

Lifestyle / Flash | 25. 12. 2014. u 17:04 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početkom prosinca su SOS Dječja sela BiH pokrenula prvu online kampanju za prikupljanje donacija naziva 'Jel' ti stalo?'. Cilj kampanje je prikupiti sredstva neophodna za pokrivanje godišnjih troškova jedne SOS obitelji sa sedam djevojčica i dječaka (troškovi hrane, garderobe, higijenskih potrepština, školskog materijala, održavanja porodične kuće, režijski i zdravstveni troškovi).

U proteklih 20 dana je gotovo 18.000 posjetilaca bilo na web stranici, kada bi svi donirali po 1 KM, prikupila bi se sredstva dovoljna da se pokriju godišnji troškovi hrane za jednu SOS pobitelj. Do 25.12.2014. godine je prikupljeno 5.554,99 KM zahvaljujući 171 donatoru koji je putem web stranice odlučio podržati rad SOS Dječjih sela BiH. Uz najiskreniju zahvalnost svim donatorima pozivamo sve dobre ljude da u narednih sedam dana podijele radost praznika sa djevojčicama i dječacima koji odrastaju u SOS obiteljima, te posjete www.stalomije.ba. I mali iznos donacije može donijeti velike promjene. Iz topline vlastitog doma, sa samo nekoliko klikova kroz potpuno siguran ePay sustav banke omogućavate sretan i bezbrižan život djeci koja su dobila obitelj u SOS Dječjim selima BiH. Ukoliko želite pomoći, a nemate karticu, Vašu donaciju možete uplatiti i na žiro-račun: 1020440000052478 kod Union banke.

Korisnike društvenih mreža kroz službene stranice SOS Dječjih sela BiH na Facebooku, Twitteru i YouTube kroz različite sadržaje podsjećamo na važnost odrastanja djece u toplom i ljubavlju ispunjenom obiteljskom okruženju. Ukoliko niste u prilici donirati novac, Vaš share i tairanje prijatelja ili status u kojem napišete #stalomije i pozovete prijatelje da pruže podršku, mogu napraviti puno. Možda će baš neko od Vaših prijatelja željeti da donira sredstva za godišnje troškove SOS porodice.

Vjerujemo da VAM JE STALO i da želite i sa manjim iznosima donacije učiniti mnogo za naših 269 dječaka i djevojčica, jer zajedno možemo osigurati topli dom za svako dijete.
Uz najljepše želje u ovim prazničnim danima, svim dragim prijateljima SOS Dječjih sela BiH šaljemo puno najljepših osmijeha. Želimo Vam da uživate u ljubavi i toplini Vašeg obiteljskog doma, da se smijete, pjevate, radujete i pronađete to dijete u sebi. Sretnu i uspješnu Novu 2015. godinu Vam žele SOS Dječja sela BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close