Zenit Đozić

Snimaju se nove epizode “Nadreality showa”

Lifestyle / Flash | 29. 07. 2016. u 15:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zenit Đozić, glumac, humorist, TV producent, koji je, zajedno s Brankom Đurićem Đurom i Neletom Karajlićem, činio okosnicu “Top-liste nadrealista”, u javnosti se rijetko pojavljuje, jer kako kaže, pred novinare staje samo kad ima jak povod.

Ovih dana itekako ima povoda, jer s Mirkom Srdićem, poznatijim kao Elvis J. Kurtović, priprema nove epizode “Nadreality showa”. Riječ je o serijalu koji je ovaj dvojac osmislio i snimao od 2007. do 2008. godine. Pilot-emisije trebale bi biti snimljene do kraja rujna, piše Dnevni avaz.

Osim toga, Đozić planira otvoriti centar u Sarajevu koji će biti posvećen pokretu “New primitivs”, koji je nastao osamdesetih godina, a čiji su začetnici “Zabranjeno pušenje”, “Plavi orkestar”, “Bombaj štampa”...

''Duže vrijeme smo u nekim pregovorima, pokušavamo sakupiti materijal i sve što smo do sada uradili, znanstvene radove, knjige, intervjue... koji su zasnovani na našem radu. Na neki način, imali smo veliki utjecaj na ljude, njihov svakodnevni život, kulturna događanja. Želimo da vidimo što je proizišlo iz svega toga, zapravo da napravimo jedan opus. Planirali smo i izložbu koja bi imala turneju po Europi, a stalna postavka bi bila u Sarajevu'', kaže Đozić.

Ekipu “Nadreality showa” uglavnom čini stara ekipa, mada će biti i novih lica. Pilot-epizode bit će ponuđene emiterima u našoj zemlji i regiji, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji.

Kopirati
Drag cursor here to close