Tri, dva, jedan ...

Službeno: Doček Nove godine na otvorenom u Mostaru je otkazan

Lifestyle / Flash | 01. 12. 2015. u 08:10 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službeno je potvrđeno, Mostar ni jedanaestu godinu za redom neće imati proslavu Nove godine na otvorenom.

Ljudevit Marić glasnogovornik MUP-a HNŽ-a za Bljesak.info je potvrdio kako je doček otkazan od strane organizatora, a o razlozima otkazivanja ništa nije naveo.

Jučer je ovu informaciju za Bljesak.info prvi potvrdio Jasmin Stavros izražavajući veliku žalost što neće moći nastupiti u gradu na Neretvi.

Stavros je u kratkom razgovoru za naš portal kazao kako je imao strašnu želju nastupiti u Mostaru.

''Takva je odluka, što ćeš, to tako treba biti to je Božja volja. I mi i organizatori gubimo dosta novca. Imali smo super prikladan program. Mladen Grdović i ja smo se dogovorili i napravili smo predivnu koncepciju. Sve smo napravili, repertoar zajedničkih pjesama, Nova godina bi bila super s naše strane, ali eto…'', rekao potišteno Stavros dodajući kako ni Mladen Grdović za sada nema planova jer su sve prijašnje ponude odbili radi nastupa u Mostaru.

Članovi udruge Kurziv su medijima potvrdili kako je doček Nove godine na otvorenom u Mostaru otkazan.

''Na našu žalost a i svih onih koji su dugi niz godina iščekivali ovaj događaj moramo vas obavijestiti da se zakazani doček Nove godine otkazuje. Zbog novonastale situacije nismo u mogućnosti organizirati ovaj događaj. Hvala svima na potpori koju su dali ovome projektu i našim izvođačima koji su razumjeli cijelu situaciju'', rekli su za Prvi.tv iz udruge Kurziv koja je trebala organizirati cijeli događaj.

Kopirati
Drag cursor here to close