Sljedeće godine dolazi spin off X-Mena

Kultura / Film TV | 02. 06. 2017. u 07:06 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marvel Studios nedavno je najavio “X-Men: New Mutants”, spin-off popularnih X-Mena. Radnja će pokrivati priču o manje poznatim mutantima, to jest tinejdžerima koji su “obični” (ako ih se takvima može nazvati) polaznici akademije Charlesa Xaviera. Štoviše, radi se o prvoj generaciji škole Profesora X-a, klincima koji se tek trebaju upoznati sa svojim supermoćima i načinom kako ih kontrolirati.

Charlie Heaton, zvijezda izuzetno popularne serije Stranger Things koja je podjednako impresionirala publiku i kritičare, najavljen je za ulogu Cannonballa, koji ima sposobnost letjeti brzinom mlažnjaka, a usput je osnivač New Mutantsa, mladog ogranka X-Mena.

Osim njega, javlja Telegram.hr, gledat ćemo Rosario Dawson kao doktoricu Ceciliju Reyes te Maisie Williams, poznatu po ulozi Aryje u Igri prijestolja, u ulozi Wolfsbane koja ima sposobnost pretvoriti se u vuka. Ponovno ćemo imati priliku vidjeti i Jamesa McAvoya, već četvrti puta u ulozi Charlesa Xaviera.

X-Men: New Mutants dolazi u kina u travnju 2018., a režirat će ga Josh Boone poznat po dosta hvaljenoj romantičnoj drami Krive su zvijezde.

Kopirati
Drag cursor here to close