Gdje je nestalo ljeto?

Sljedeća tri dana nas očekuje kiša, kiša, kiša...

Lifestyle / Flash | 12. 07. 2014. u 13:39 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas će prevladavava umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme.

Tijekom dana mjestimično je moguća slaba kiša ili kratkotrajni lokalni pljusak praćen grmljavinom. Vjetar će biti slab, u Bosni sjeverozapadni, a u Hercegovina jugozapadni.

Dnevne temperature od 21 do 29 stupnjeva.

U nedjelju, 13. srpnja, očekuje se pretežno oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom poslijepodne i krajem dana. Jutarnje temperature od 10 do 19, a dnevne od 23 do 30 stupnjeva.

U ponedjeljak, 14. srpnja, prijepodne će biti umjereno do pretežno oblačno, a poslijepodne oblačno vrijeme. Poslijepodne i u večernjim satima, u većem dijelu Bosne, očekuje se kiša, pljuskovi i grmljavina. Intenzivnije padaline očekuju se u istočnoj i sjeveroistočnoj Bosni. Jutarnje temperature od 10 do 16, na jugu do 19, a dnevne od 23 do 29 stupnjeva.

U utorak, 15. srpnja bit će preteženo oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša se očekuje u istočnim, sjevernim i sjeveroistočnim područjima. Tijekom dana i u večernjim satima, u većem dijelu BiH, s kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Intenzivnije padaline u istočnoj i sjeveroistočnoj Bosni, gdje je očekivana količina padalina u tijeku 24 h od 15 do 30 l/m2.

Jutarnje temperature od 14 do 18, na jugu do 21, a dnevne od 23 do 29 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close