Pomoć

Slavko pisao Bljesku: Zaljubio se na putu za Zagreb i traži plavušu da mu se javi!

Lifestyle / Flash | 16. 10. 2014. u 07:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Putnička'' ljubavna priča, po uzoru na onu koja je odzvonila Šibenikom kada je jedna Njemica internetom tragala za muškarcem u kojeg se zaljubila u zrakoplovu, mogla bi odzvoniti i kod nas.

Naime, na redakcijski mail portala Bljesak.info stiglo je pismo u kojem izvjesni Slavko traži djevojku u koju se zaljubio putujući iz Mostara za Zagreb.

''Djevojka koja je putovala autobusom iz Mostara 8:30pm. za Zagreb dolazak 5;30am. sjedala preko puta mene da mi se javi na email - zadnje njezine riječi su 'Doviđenja'. Ako naiđe na ovu poruku da mi se javi. To je bilo Listopada drugog tj. četvrtak 2014. Mnogo hvala!'', objavio je Slavko u svom pismu, navodeći kako je riječ o plavuši.

Ukoliko se djevojka, čija je jedna riječ osvojila Slavkovo srce, prepozna, molimo ju da mu se javi.

Podsjećamo, slična priča, koja je možda inspirirala Slavka, dogodila se ljetos u Šibeniku. Njemica, koja je zrakoplovom putovala za Hrvatsku, na letu Croatia Airlinesa u srpnju ove godine upoznala je Hrvata iz Šibenika. Toliko ju je misteriozni gospodin osvojio da se njezin prijatelj odlučio potražiti ga putem medija.

Nakon nekoliko dana zavodljivi Šibenčanin je pronađen, ali ljubavna priča nije dobila sretan kraj, jer je odbio bilo kakav kontakt sa zaljubljenom turistkinjom. Nadamo se da će Slavkova priča imati happy end.

Kopirati
Drag cursor here to close