u petak

Širokobriješka večer u Zagrebu

Lifestyle / Flash | 01. 12. 2015. u 11:40 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalno godisˇnje okupljanje Sˇirokobrijezˇana u Zagrebu ''Sˇirokobrijesˇka vecˇer'' odrzˇat c´e se u petak, 4. prosinca, u restoranu Gastro Globus na Zagrebacˇkom Velesajmu s pocˇetkom u 20 sati.

Sˇirokobrijesˇka noc´ tradicionalno je godisˇnje okupljanje Zagrepcˇana podrijetlom iz Sˇirokoga Brijega, njihovih obitelji i prijatelja, to je ujedno vecˇer koja redovito ima i dobrotvorni i kulturni karakter.

Prvenstveni cilj organiziranja ovakvih susreta je međusobno druzˇenje, upoznavanje, pomaganje i zadrzˇavanje drusˇtvene i duhovne povezanosti Sˇirokobrijezˇana i prijatelja.

''Prvo ovakvo okupljanje odrzˇano je prije visˇe od 20 godina, a odaziv je i dalje na zavidnoj razini. Svima nama, kao cˇlanovima ove Zajednice, upravo je to najvec´i poticaj da ustrajemo u zajednicˇkom radu i ostvarenju organizacije ove visˇegodisˇnje tradicionalne vecˇeri koja istovremeno objedinjuje mladost i mudrost, tradiciju i obicˇaje kroz glazbu i ples. Zahvalni smo svim uzvanicima na ukazanom povjerenju'', istaknuli su cˇlanovi Zavicˇajne zajednice Sˇiroki Brijeg u Zagrebu.

Za glazbeni dio vecˇeri i zabavnu atmosferu na plesnom podiju u restoranu Globus pobrinut c´e se ''Sˇirokobrijesˇki dukati'', poznati pod nazivom Trocadero Band.

Kao i prethodnih godina, goste ocˇekuje bogata i raznovrsna tombola sponzorirana od strane prijatelja i donatora Zavicˇajne zajednice.

Kopirati
Drag cursor here to close