Popravlja im dan

Širi pozitivnu energiju: Taksist uslikao 30.000 selfija sa svojim putnicima

Lifestyle / Flash | 23. 04. 2015. u 08:01 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kineski taksist je ušao u kineske rekorde jer je uslikao 30.000 selfija sa svojim putnicima. Teng Jia Zhi ili 'Uncle Teng,' iz Shenyanga, Sjeverne Kine, došao je na ovu ideju kada je prije deset godina 'pokupio' par turista koji su stajali više od sat vremena na -30 stupnjeva čekajući taksi, piše Daily mail.

''Kada su se našli u mom autu htjeli su mi dati dodatni novac, ali ja nisam mogao uzeti. Prije nego što su se iskrcali htjeli su snimiti fotografiju sa mnom u znak zahvalnosti, i to je bio prvi selfie s mojim putnicima'', priča Uncle Teng.

Od tada ovaj taksist, koji počinje raditi u tri ujutro svaki dan, čuva kameru u svom automobilu i uslikao se s tisućama sretnih putnika. U prosjeku, ovaj taksist poveze oko 80 putnika dnevno, a najmanje dvadeset se želi uslikati s njim.

Ovaj 58-goišnji taksist selfije postavlja na svoju stranicu na popularnoj kineskoj društvenoj mreži, gdje je jedan od najpoznatijih osoba u regiji. Putnici su čak komentirali kako Uncle Teng uvijek ima isti osmijeh, a on je odgovorio da je to zato što 'dolazi iznutra'.

Mnogi su rekli kako im taksist popravi dan, te da je njegov osmijeh zarazan.

''Zašto ne živjeti sretno svaki dan?'' upitao je Uncle Teng, ističući kako se uvijek trudi pomoći svojim putnicima na najbolji mogući način.

Kopirati
Drag cursor here to close